Klinisch Psycholoog kop

Klinisch Psycholoog

Klinisch Psycholoog

Klinisch psychologen werken bij Parnassia Groep als specialistisch werkende professionals op het gebied van de (psycho)diagnostiek en psychologische en psychotherapeutische behandelmethoden. Ze zijn tevens opgeleid tot psychotherapeut en hebben deskundigheid en vaardigheden op het gebied van management en wetenschappelijk onderzoek.

De klinisch psycholoog is een specialisme van de GZ-psycholoog. Het praktijkgedeelte van de postmasteropleiding tot klinisch psycholoog wordt georganiseerd door de Parnassia Groep Academie. Het theoretische deel wordt verzorgd door de RINO in de desbetreffende regio.

Meer informatie over de opleiding, het theoretisch-technische onderwijs en het praktijkgedeelte, de toelatingseisen, de kosten, de aanmeld- en selectieprocedure en de startdata:

Regio West-Midden (Utrecht)

Regio West-Zuid (Leiden/Rotterdam)

Regio West-Noord (Amsterdam) - RINO Noord-Holland

Regio Oost- en Zuid-Nederland - RINO Zuid

Regio Oost- en Zuid-Nederland - Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Voor wie

Opleidingsplaatsen voor de specialistische postmasteropleiding tot klinisch psycholoog zijn beschikbaar voor zowel medewerkers van Parnassia Groep als externe kandidaten.

Wat zeggen onze collega’s over hun werk als gz- of klinisch psycholoog?

Als je geïnteresseerd bent in wetenschappelijk onderzoek ben je hier bij Parnassia Groep aan het goede adres.

Door aan te sluiten bij specialismegroepen heb je veel mogelijkheden om mee te denken over beleid, onderzoekslijnen en innovatie in de zorg.

Er wordt gekeken naar wat je kan, wat je wil, waarin jij je wilt ontwikkelen en welke accenten jij wilt leggen. Daar wordt écht ruimte voor geboden.

De opleidingsmogelijkheden zijn fantastisch.

Bekijk onze video waarin verschillende van onze GZ-psychologen en klinisch psychologen over hun werk vertellen: