Psychotherapeut kop

Psychotherapeut

Psychotherapeut

Klinisch psychologen werken bij Parnassia Groep als specialistisch werkende professionals op het gebied van de (psycho)diagnostiek en psychologische en psychotherapeutische behandelmethoden. Ze zijn tevens opgeleid tot psychotherapeut en hebben deskundigheid en vaardigheden op het gebied van management en wetenschappelijk onderzoek.

De opleiding tot psychotherapeut is gericht op het onderzoeken en behandelen van patiënten in een individuele setting en in een groepssetting dan wel een gezins- en relatiesetting.

Tijdens de opleiding doe je ervaring op met diagnostiek en behandeling van volwassenen, oudere patiënten en kinderen/jongeren. Parnassia Groep biedt het verkorte driejarige traject aan waarbij men al werkzaam is als GZ-psycholoog.

Het praktijkgedeelte van de opleiding tot psychotherapeut wordt georganiseerd door de Parnassia Groep Academie. Het theoretische deel wordt verzorgd door de RINO in de desbetreffende regio.

Meer informatie over de opleiding, het theoretisch-technische onderwijs en het praktijkgedeelte, de toelatingseisen, de kosten, de aanmeld- en selectieprocedure en de startdata:

Voor wie

Opleidingsplaatsen voor de postmasteropleiding tot psychotherapeut zijn beschikbaar voor zowel medewerkers van Parnassia Groep als externe kandidaten.

Solliciteren

Vacatures voor opleidingsplaatsen vind je hier. Daar kun je ook een job alert instellen. De vacatures voor opleidingsplaatsen worden ook geplaatst op de website van de RINO in de desbetreffende regio.